loading
Kliknite ovdje za Opel LiveChat
chat

DODACI ZA OPEL MOKKU.

Opel Mokka savršeno je usklađena s pristupačnim urbanim načinima života kupaca koji cijene visok položaj sjedala, dodatni prostor i svestranost. Naša bogata ponuda dodataka - od proizvoda za organizaciju prtljage do onih za zaštitu i udobnost - stvorena je kako bi pridonijela potpunom iskustvu posjedovanja.

Styling i OPC Line

Spremni za iskorak iz gomile? Ovo je pravo mjesto da krenete. Imamo odličan izbor elegantnih proizvoda koji će vašem Opelu dati ono nešto. Opel Performance Center i OPC Line sinonimi su za ekskluzivan izgled, sofisticiranu tehnologiju i uzbudljive performanse. Kreirajte automobil koji se izdvaja iz gomile.

Sustavi za transport i prijevoz

Opel znatno olakšava transport roba i prijevoz ljudi. Naša bogata ponuda sustava za transport i prijevoz savršena je pomoć za sva vaša putovanja i rekreacijske aktivnosti. Naša ponuda obuhvaća Opelove originalno projektirane proizvode kao i proizvode našeg kooperacijskog partnera, tvrtke Thule, vodećeg proizvođača sustava nosača.

Udobnost i pažnja

Osjećajte se kao kod kuće. Budući da u njemu provodimo uistinu mnogo vremena, automobil je često naš drugi dom. Pronaći ćete sve što Vam je potrebno za odličan izgled i vrhunsku udobnost Vašeg Opela, baš onako kao što želite: izvana i iznutra, od podnih prostirki do sustava za organizaciju prtljažnika i još mnogo, mnogo više.

Enlarge Sigurnost i zaštita

Vozite sigurnije i izgledajte bolje. Od zaštitnih zavjesica i svjetala za maglu pa do sustava alarma, sigurnosnih proizvoda i dječjih sjedala, pronaći ćete sve što Vam je potrebno kako biste Vi i Vaša obitelj ovdje bili sigurni - i kako bi Vaš Opel i dalje izgledao jednako dobro kao i kada ste ga kupili.

Sustav za informiranje i zabavu

Još bolji način dolaska na odredište - Opelovi sustavi za informiranje i zabavu doista su izvanredni. Ostanite u vezi zahvaljujući bogatoj ponudi koja obuhvaća postolja za mobilni telefon i Bluetooth® opremu za korištenje bez ruku, navigacijske sustave, dogradnje karata i raznovrsne priključke za multimedijske uređaje, primjerice držač tablet uređaja.

Naplatci

Učinite svoj Opel posebnim pomoću novog kompleta naplataka. Ma kakav bio vaš ukus, pronaći ćete odličnu ponudu Opelovih originalnih aluminijskih naplataka pomoću kojih ćete svojem vozilu dati osobni pečat. Uživajte u stilu i kvaliteti Opelovih originalnih dodataka.

Slika može prikazivati dodatnu opremu.

 

Opel će preduzeti razumne napore kako bi osigurao tačnost i ažuriranost ovih stranica, ali ne preuzima odgovornost u pogledu ikakvih potraživanja ili gubitaka proizašlih iz upotrebe sadržaja ovih stranica. Neke od informacija na ovim stranicama možda su netačne zbog izmjena na proizvodima do kojih je došlo u međuvremenu. Dio opisane ili prikazane opreme možda nije u ponudi u pojedinim zemljama ili je dostupan samo uz doplatu. Opel zadržava pravo na izmjene specifikacija proizvoda u svakom trenutku. Za aktuelne specifikacije proizvoda u vašoj zemlji, molimo kontaktirajte svog Opel partnera.

Idite na vrh