loading
Kliknite ovdje za Opel LiveChat
chat

CORSA S UŠTEDOM DO 2.500 KM!

Impresivan dizajn, vodeće karakteristike u klasi, iznimne performanse, privlačna unutrašnjost! Otkrij Opel Corsu – pouzdani njemački gradski automobil spreman za budućnost, koji spaja užitak svakodnevne vožnje s uzbudljivom tehnologijom velikog automobila.

Iskoristi uštede na Corsa modelima dostupnima za isporuku odmah. Akcija vrijedi za ograničeni broj vozila.

ZATRAŽI PONUDU       VIŠE O CORSI

 

CROSSLAND X S UŠTEDOM DO 3.400 KM!

Vrijeme za posao, vrijeme za odmor, vrijeme za nas, za sebe… Crossland X za život baš kakav želiš. Moderan SUV dizajn i vodeće inovacije u klasi čine ga idealnim za prezaposlene ljude koji na prvo mjesto i dalje stavljaju – ljude.

Iskoristi uštede na Crossland X modelima dostupnima za isporuku odmah. Akcija vrijedi za ograničeni broj vozila.

ZATRAŽI PONUDU       VIŠE O CROSSLANDU X

 

GRANDLAND X S UŠTEDOM DO 4.200 KM!

Avantura zove i Grandland X je odgovorio. Ovaj intrigantni SUV privlači pogled svojim oštrim linijama, robusnim stavom i sportskim karakterom. S najnovijom tehnologijom i uzbudljivim dizajnom, Grandland X spreman je za sva uzbuđenja.

Iskoristi uštede na Grandland X modelima dostupnima za isporuku odmah. Akcija vrijedi za ograničeni broj vozila.

ZATRAŽI PONUDU       VIŠE O GRANDLANDU X

Prosječna kombinovana potrošnja goriva i prosječna emisija CO2: Opel Corsa 4,7-3,2 l/100 km i 106-85 g/km, Opel Crossland X 5,0-4,0 l/100 km i 114-104 g/km, Opel Grandland X 5,7-3,8 l/100 km i 131–99 g/km. Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određuju se pomoću Globalno usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP), a relevantne se vrijednosti pretvaraju u NEDC vrijednosti radi usporedivosti, u skladu s uredbama R (EZ) br. 715/2007, R (EU) br. 2017/1153 i R (EU) br. 2017/1151. Slike su simbolične. Iskazana ušteda vrijedi za vozila financirana putem Raiffeisen LEASINGA d.o.o. Bosna i Hercegovina. Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila.
Idite na vrh